Life Coach, Yoga Coach, fitness bolde og mindfullness

Zen er noget vi skaber.

Zen Haven er et symbol for den fred, vi efterstræber i sindet. Det vi reelt laver, når vi passer vores Zen have, er meditation eller mindfullness.
Der er blot ikke sat ord på det.

At være Mindfull, betyder blot, at være til stede i nuet. Du kan sidde og kigge på en sky, fordybe dig i strikketøjet eller madlavningen. Det kvalificerer alt sammen som mindfullness. Nogle gange kan det gå helt over i meditation, hvor du er så fokuseret på en enkelt ting, at du glemmer alt andet. Du er i “Nuet”.

Yoga og fitnessbolde.

Zen tilstanden, kan forfølges aktivt. Nogle mennesker ved ikke engang at de passivt forfølger den. Det kan være ved, at sidde på en fitness bold, andre når de laver De 5 Tibetanere.

Mens andre igen, gør noget mere aktivt. De kunne gå til Yoga eller Pilates. Flere og flere begynder også at finde en decideret Yoga Coach. Fordi de ønsker at optimerer deres Yoga Praksis. Lige som folk der opsøger en Life Coach, oftest har områder af deres liv det ønsker var mere optimalt.

Zen kan trænes.

“Igår var jeg tilfældigvis glad, I dag er jeg det med vilje”. på samme måde er det med Zen. Vi kan opleve øjeblikke af ren fred eller lykke, men vi kan også planlægge dem. Vi kan træne det, bliver bedre og på den måde også få mere glæde ud af det.